Warmtepompen

Warmtepompen zijn de toekomst

Steeds vaker wordt er een warmtepomp in een woning geplaatst in plaats van de traditionele HR ketel. Dit geldt zeker voor de nieuwbouwwoningen in verband met hoge eisen ten aanzien van energieprestatie (EPC) maar ook voor een bestaande woning omdat een warmtepomp op de lange termijn een goede en duurzame investering is.

Bij een warmtepomp wordt de energie gebruikt welke beschikbaar is in de grond (met een water-water warmtepomp) of in de de omgeveringslucht (met een lucht-water warmtepomp), er is dus geen gasaansluiting meer benodigd voor de opwekking van verwarming en warm water!

Krechting en warmtepompen

Door te blijven innoveren en te blijven investeren in opleiding en ontwikkeling loopt Krechting voorop op het gebied van warmtepompen en andere duurzame technieken. Al meer dan 15 jaar geleden installeerden wij onze eerste warmtepomp met bodemwisselaar en inmiddels hebben we veel referenties opgebouwd in de warmtepompen.

Subsidie warmtepompen

Met de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) kunt u een tegemoetkoming krijgen voor de aanschaf van warmtepompen. De regeling is voor zowel particulieren als zakelijke gebruikers. ISDE is een subsidieregeling van het ministerie van Economische Zaken.

Erkend warmtepompinstallateur

Wij zijn reeds door de Stichting Erkenning Installatiebedrijven (SEI) erkend op de discipline warmtepompen.

Referenties

Projecten:

Particulieren:

We hebben reeds veel ervaring met het plaatsen van warmtepompen in nieuwbouw/renovatie woningen voor de particuliere sector. Met zowel brine/water warmtepompen als lucht/water warmtepompen.
Zie onderstaande link voor een opsomming van vrijstaande woonhuizen waar wij momenteel mee bezig zijn:
Vrijstaande woonhuizen en villa's

8747e419-3a73-4e82-8766-1403eabb3feb.jpg
buitenunits dak.jpg