Verwarming

CV-ketel

Voor uw nieuwe CV-ketel kunnen wij u prima van dienst zijn. Onze monteurs zorgen ervoor dat de nieuwe CV-ketel binnen een dag vakkundig geïnstalleerd is en voeren uw oude ketel voor u af.

Uw wooncomfort is erg belangrijk. De CV-ketel speelt daarbij een grote rol. Comfort mag echter nooit ten koste gaan van veiligheid of energieverbruik. Daarom is een periodieke CV- ketelcontrole noodzakelijk. Regelmatig CV-ketelonderhoud zorgt voor een veilige werking en lagere stookkosten. Daarnaast neemt de kans op storingen af en verlengt het de levensduur van de cv-ketel. Met een onderhoudsabonnement verzekert u zich van regelmatig onderhoud van uw installatie. Voor iedere installatie kunnen wij u een passend onderhoudscontract aanbieden.

Nefit dealer

Wij zijn sinds onze oprichting dealer van Nefit. Nefit bracht als eerste ter wereld de Hoogrendement (HR) - verwarmingsketel op de markt en is al 30 jaar toonaangevend marktleider in energiezuinige oplossingen voor verwarming en warm water. Niet voor niets kozen al ruim drie miljoen huishoudens voor een Nefit HR-ketel.

Nefit.jp

Centrale verwarming

Voor nieuwbouw en bestaande bouw van uw woning, kantoor, winkel of bedrijfspand verzorgen wij het complete systeem voor de centrale verwarming en bijbehorende regeling. Van ontwerp tot en met de realisatie, het inregelen en de nazorg. Er zijn veel systemen en combinaties mogelijk om uw centrale verwarming te realiseren. Wij adviseren u graag bij het kiezen van de juiste combinatie. Voor het onderhoud aan centrale verwarming en bijbehorende regelinstallatie beschikken wij over een eigen service-afdeling, compleet met storingsdienst en de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten. Kortom, voor uw centrale verwarming bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat u er warm bijzit.