Sanitair

Woning

Niet alleen voor het sanitair in uw nieuwbouwwoning, maar zeker ook voor de renovatie van uw sanitair in de bestaande woning kunt u bij ons terecht. Samen met u en de leverancier maken wij met u een ontwerp en plan van aanpak, geheel conform uw wensen. Modern of juist klassiek, voor alle stijlen kunt u bij ons terecht.

29242188.jpg

Utiliteit

Wij verzorgen de complete nieuwbouw of renovatie van toiletgroepen voor bijvoorbeeld bedrijven, kantoren en scholen. Hierbij zorgen wij samen met u voor een realistisch plan dat zeker bij renovaties van essentieel belang is. Wij coördineren de complete renovatie en u heeft een vast aanspreekpunt gedurende de renovatie. Er wordt gewerkt met vaste onderaannemers voor de tegelwerken, gietvloeren, plafonds, wanden en electravoorziening.

Via deze werkwijze hebben we al meerdere scholen voorzien van nieuwe toiletgroepen. Renovaties zijn altijd in een schoolvakantie uitgevoerd zodat de leerlingen en medewerkers geen hinder ondervinden. Na de vakantie is de complete renovatie uitgevoerd en zijn de nieuwe toiletgroepen gebruiksklaar.

Vakmanschap en kwaliteit

Doordat al onze monteurs over veel vakkennis en ruime ervaring beschikken wordt uw sanitair vakkundig geinstalleerd. Daarnaast werken wij uitsluitend met gerenommeerde merken waaronder: