Bedrijfsinfo

Installatiebedrijf Krechting BV

Installatiebedrijf Krechting is een familiebedrijf dat in de afgelopen 30 jaar vanaf eenmanszaak is uitgegroeid tot een professionele organisatie. Door deze achtergrond zijn we zowel actief in de particuliere markt als de zakelijk markt. We zijn dus in staat om zowel groot als klein te denken en zetten ons voor de volle 100% in om beide markten van dienst te zijn en kwaliteit en nazorg te leveren.

Ons bedrijf kent een platte organisatiestructuur, daardoor werken we met korte communicatie lijnen. Vanuit ons kantoor en werkplaats te Beneden-Leeuwen werken wij met een hecht team van 25 eigen vakmensen welke bij ons in dienst zijn. Wij investeren veel in opleiding van onze medewerkers. Wij zijn dan ook een door SBB erkend leerbedrijf.

In samenspraak met u zorgen wij voor een optimaal ontwerp en realisatie van uw installaties en/of dakwerken. Wij hebben een eigen service-afdeling dus ook na oplevering van het werk kunt u op ons rekenen.

Op al onze aanbiedingen, overeenkomsten en leveringen zijn voor consumenten de AVIC 2016 van toepassing en voor zakelijke opdrachtgevers de ALIB 2007. Beide kunt u hier inzien/dowloaden: Algemene voorwaarden Krechting

Onze meerwaarde

Vakmanschap, flexibiliteit, gemotiveerde eigen mensen en een goed inkoopbeleid zorgen ervoor dat wij u kwaliteit kunnen leveren voor een scherpe prijs.

U kunt bij ons zowel de werktuigbouwkundige installaties als de dakwerken onderbrengen. Gezien de kritische raakvlakken tussen deze disciplines is dit binnen veel van onze projecten een belangrijke succesfactor gebleken.

Kennis en vakmanschap
Kennis en vakmanschap zijn bij ons geborgd, zo zijn wij trots dat we door InstallQ erkend zijn als installateur op de disciplines Gas, Water, Verwarming, Luchtbehandeling, Warmtepompen en Riolering. Controleer altijd via www.echteinstallateur.nl of via Qbis.nlof uw installateur erkend is voordat u overgaat tot opdrachtverstrekking !

BRL6000-00/21
Voor ondergrondse energiesystemen zijn wij in 2020 door KIWA gecertificeerd voor de BRL6000-00/21. Wij mogen hiermee in eigen huis (onafhankelijk) het ontwerp, realisatie en beheer van warmtepompinstallatie met bodemenergie verzorgen. Bij ondergrondse energiesystemen is dit een verplichting vanuit Besluit bodemkwaliteit, Rijkswaterstaat heeft ons per 12 februari 2020 deze erkenning verstrekt.

STEK / F-gassen
In 2020 zijn wij door KIWA gecertificeerd voor de modules F-gassen en warmtepompen, waardoor we zelf koeltechnische c.q. STEK handelingen mogen uitvoeren aan airco- en warmtepompinstallaties.

Techniek Nederland
Wij zijn aangesloten bij Techniek Nederland (voorheen Uneto VNI). Wilt u meer weten over de voordelen voor u als klant, ga dan naar de website van Techniek Nederland voor meer informatie.

VGM
Veiligheid, Gezondheid en Milieu zijn belangrijke peilers binnen ons bedrijf. Wij zijn als bedrijf dan VCA* gecertificeerd.