Bedrijfsinfo

Installatiebedrijf Krechting BV

Installatiebedrijf Krechting is een familiebedrijf dat in de afgelopen 30 jaar is uitgegroeid tot een professionele organisatie. Door deze achtergrond zijn we zowel actief in de particuliere markt als de zakelijk markt. We zijn dus in staat om zowel groot als klein te denken en zetten ons voor de volle 100% in om beide markten van dienst te zijn en kwaliteit en nazorg te leveren.

Ons bedrijf kent een platte organisatiestructuur, daardoor werken we met korte communicatie lijnen. Vanuit ons kantoor en werkplaats te Beneden-Leeuwen werken wij met een hecht team van 20 eigen vakmensen welke bij ons in dienst zijn. Wij investeren veel in opleiding van onze medewerkers. Wij zijn dan ook een door SBB erkend leerbedrijf.

In samenspraak met u zorgen wij voor een optimaal ontwerp en realisatie van uw installaties en/of dakwerken. Wij hebben een eigen service-afdeling dus ook na oplevering van het werk kunt u op ons rekenen.

Op al onze aanbiedingen, overeenkomsten en leveringen zijn voor consumenten de AVIC 2006 van toepassing en voor zakelijke opdrachtgevers de ALIB 2007. Beide kunt u hier inzien/dowloaden: Algemene voorwaarden Krechting

Onze meerwaarde

Vakmanschap, flexibiliteit, gemotiveerde eigen mensen en een goed inkoopbeleid zorgen ervoor dat wij u kwaliteit kunnen leveren voor een scherpe prijs.

U kunt bij ons zowel de werktuigbouwkundige installaties als de dakwerken onderbrengen. Gezien de kritische raakvlakken tussen deze disciplines is dit binnen veel van onze projecten een belangrijke succesfactor gebleken.

Kennis en vakmanschap zijn bij ons geborgd, zo zijn wij trots dat we door SEI erkend zijn als installateur op de disciplines Gas, Water, Verwarming, Luchtbehandeling, Warmtepompen en Riolering. Controleer altijd via kwaliteitsregister www.qbisnl.nl of uw installateur erkend is voordat u overgaat tot opdrachtverstrekking !

Wij zijn Uneto-VNI installateur. Wilt u meer weten over de voordelen voor u als klant, ga dan naar de website van Uneto-VNI voor meer informatie.

Veiligheid, Gezondheid en Milieu zijn belangrijke peilers binnen ons bedrijf. In 2013 zijn we dan ook een VCA certificeringstraject voor ons bedrijf opgestart en op 14 januari 2014 hebben we ons VCA* certificaat in ontvangst mogen nemen.